Verzekeringskaart Inboedelverzekering (Klik download PDF)

Wat is een inboedelverzekering ?

Deze inboedelverzekering vergoedt schade aan spullen in je huis. Het gaat daarbij om schade door brand, diefstal, neerslag, storm en lekkage.
Alle spullen in je huis, zoals meubels. Sieraden en (audio­)apparatuur zijn niet verzekerd inboedelverzekering .
Verzekerd tot maximaal € 25.000. Bij diefstal geldt een maximum van € 10.000.
We vergoeden de dagwaarde van je apparatuur. Zijn je spullen minder dan 1 jaar oud? Dan krijg je de nieuwwaarde tot maximaal € 1.000.
We vergoeden de dagwaarde van je spullen buitenshuis tot maximaal € 20.000. Het gaat hierbij om planten, tuinmeubels en schuttingen.
Je spullen inboedelverzekering zijn buiten niet verzekerd. Dit kun je apart bijverzekeren. Dit geldt ook voor sieraden en (audio­)apparatuur. Wij keren niet uit bij een aardbeving, overstroming, slijtage of constructiefouten.
Schade aan je inboedel door vallen en stoten is niet verzekerd.
Waterschade is niet altijd gedekt inboedelverzekering. Check je polisvoorwaarden inboedelverzekering . Of vraag je verzekeringsadviseur om advies.
We vergoeden maximaal € 125.000. We vergoeden de dagwaarde van je spullen. Zijn je spullen minder dan 1 jaar oud? Dan krijg je de nieuwwaarde.
Ben je het niet eens met de schadevaststelling door onze expert inboedelverzekering ? Dan kun je ook zelf een expert inschakelen. Neem over de vergoeding van deze kosten vooraf contact met ons op.
De inboedelverzekering begint op de datum die op de polis staat. Verandert er iets in je situatie? Meld dat dan aan de verzekeraar. Na het eerste jaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen.
Dit is een voorbeeld verzekeringskaart. De details van de inboedelverzekering kunnen per verzekeringsmaatschappij verschillen.